08 september 2007

Man skall respektera varandras religion och utrota judarna

Under fredagens bön i moskén på Södermalm predikade imam Ben Mahmoud Rahmeh, apropå rondellhundar, att "Gud har ett förnedrande straff i beredskap för dem som smädar profeten". De flesta moskébesökare som SvD talar med vill lagstifta mot förlöjligande av profeten Muhammed.
Egentligen skulle det inte behövas. Man ska respektera varandras religion och ta hänsyn till varandras känslor. Men karikatyrerna visar att man måste lagstifta, säger Sofia el Masry.
Detta krav hörs från samma moské som sålde kassetter med uppmaning till folkmord. På kassetterna sades bland annat (i översättning):
”Åh, gud, utrota judarna, Åh Gud, utrota judarna, Åh Gud, utrota judarna! Åh, Gud, förbanna dem och fördriv dem och låt dem piskas av lidande. Åh Gud över himmel och jord!”
Detta ansåg JK Göran Lambertz inte vara olagligt. Rondellhundar är naturligtvis allvarligare, eftersom den miljard muslimer som känner sig kränkta kontrollerar större delen av jordens oljeresurser.

5 kommentarer:

Knute sa...

Citatet om förnedrande straff visar att imamen uttalade ett dolt hot, trots mediebevakningen.

Anonym sa...

Muslimerna förlöjligar profeten när de slaktar folk i namnet av islam och Allah. Statminister Reinfeldt bör inte tillåta förlöjligandet av yttrandefriheten genom att ge in till muslimernas krav. Kungariket Sverige är ett självständigt stat utan anknytning till islam. Om muslimerna inte gillar Sverige, låt de sticka till paradiset.

Anonym sa...

Jag tycker att imamen om han nu sagt detta är mycket allvarligt och måste påpekas till vederbörande. Det är ju ett inlindat hot, vilket vi inte ska acceptera! Vår yttrandefrihet får inte ytterligare naggas i kanten!

Allan sa...

Det säger något om hyckleriet och dubbelmoralen inom islam.

Att arabländerna vägrar integrera de hundratusentals palestinier som flydde från israel vid landets grundande är en fruktansvärd katastrof som israel bär ansvar för. Att lika många judar tvingades fly pogromerna i muslimska länder vid samma tid behöver inte nämnas.

Korstågen som syftade till att befria de kristna i melanöstern från det islamiska förtrycket var fruktansvärda övergrepp medan folkmordsjihadet som invaderade mellanöstern från början är irrelevant.

G W Bush är en blodtörstig galning som invaderade Irak i syfte att demokratisera landet. När Mohammed erövrade Saudiarabien och tvingade befolkningen att välja mellan halshuggning och att gå med i hans nystartade sekt så var han den mest underbara och perfekta människan som någonsin har existerat.

Och så fortsätter det...

Skuncke sa...

Återvandringsfrågan och frågan om ett muslimfritt Sverige har aldrig varit mer aktuell.