16 januari 2008

Mördaren är stoppad

Bilden ovan visar Walid Abeidi, alias Abu al-Qassam, ledare för al Quds-brigaderna, Islamiska Jihads väpnade gren. Eller snarare före detta ledare, för som SvD och DN rapporterar sköts han idag till döds av israelisk militär.

Good Riddance!

Här ser ni resultatet av ett av denne mördares dagsverken. En bomb sprängdes i en shawarmabar i Tel Aviv 17 april 2006. 11 människor mördades.

Det bästa som kan sägas om Abeidi är att han kunde skämta. I juli 2007 sade han ju att al Quds-brigaderna kunde tänka sig att sluta med självmordsbombningarna. Generöst...fast då hade ju redan säkerhetsbarriären ("apartheidmuren") satt stopp för deras blodiga korståg mot judarna.

Ajöken, Walid.

Intressant.se

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hörrroooo


Är ni så jävla dumma i huvudet att ni tror att mord och terror löser problemet? Ni mördar en så kommer 1000 palestinier efter, och tar er för era vidriga brott!

Anonym sa...

Bra post!
Och snygga bilder...

Det behövs lite perspektiv när media bara rapporterar om hur många militanta som Israel lyckats döda.

schnappi sa...

hörrooooooooooooooo
1000 pilestinier har ju redan begått ÄNNU vidrigare mord. fattar du inte det kompis ? det är en mördare som blivit mördad (även om jag har andra åsikter om rätt det EGENTLIGEN är att göra så). öppna spjället kompis

D sa...

Hörru anonym 1

Israel har tydligen återigen gjort araberna en glädjande martyrtjänst. Enkelbiljett med expressfart till den kära Allah.

Israel borde alltså egentligen jobba hårdare på att göra fler arabiska morsor glada?

Men de elaka "zionisterna" verkar ju vara restriktiva med sådana här expressbiljetter, sett till sin militära kapacitet? De kanske är för snåla att slösa bort dyr militärt matrial på martyrsökare? Måste bli mer givmilda?