26 februari 2008

Hvergang!

Moralen gör ständigt nya landvinningar i Sudan. När den sudanesiska regimen har lite ledig tid mellan varven, så sätter man ner foten i frågor om moraliskt förfall. Nyligen tillrättavisades den brittiska lärarinnan Gillian Gibbons, som haft det synnerligen dåliga omdömet att låta en sudanesisk skolklass ge en teddybjörn namnet Muhammed (världens antagligen vanligaste namn). I ett svagt ögonblick lät man henne undslippa spöstraff, trots att hundratals demonstranter krävde att hon skulle dödas.

Nu har turen kommit till Skandinaviens Sodom och Gomorra - Danmark.

Sudan proklamerade i dag en landsomfattande bojkott mot varor från Danmark i protest mot att dansk press nyligen än en gång publicerade en av de så kallade Muhammedkarikatyrerna.
Och det är inte bara i Sudan. Jihad i Malmö skriver:

Dannebrogen brinner redan i Jordanien, Indonesien, Gaza (Hamastan), Pakistan och på fler ställen för varje dag. Islamistiska element i Danmark har startat SMS-kedjor för att bojkotta danska varor i hela arabvärlden, inklusive Nörrebro. Sudans islamistiske president har beslutat att förbjuda import av danska varor. Vad kan en vanlig Danmarks-vän egentligen göra? Att starta en mot-bojkott mot t ex Sudan torde vara meningslöst. Vår import av dadlar och slavar är minimal….
Sant. Sudan har ju olja också, men den har redan vår utrikesminister lagt vantarna på.

Från Gaza rapporteras att Hamas lyckas göra kampanjen mot Danmark så där charmig som bara de kan.

Assud, den mordiska kaninen på Hamas egen barn-TV (som efterträdde biet Nahoul, som dog martyrdöden (som i sin tur efterträdde musen Farfour, som också hade äran att dö martyrdöden)) uppmanar också barnen att bojkotta Danmark.
Ni kan nog själva räkna ut vad som bör göras. Ett tips:
För dem som är för unga att minnas reklamen och inte kan läsa vad som står:

Du Perikles - Ka' Du sige mig - hvornaar smager en Tuborg bedst?

Hvergang!

Uppdatering:

SvD (1,2,3,4)

Sydsvenskan (1)

Intressant.se

1 kommentar:

Anonym sa...

ärligt talat tycker jag att sudan (och kanske även somalia) borde förklara krig mot danmark.
då kunde debatten ta lite mer fart.
och sverige kunde besätta bornholm och göra det svenskt innan al-quida tar över ön.
/pundkurta